1404-02-15 10:39
57
0
93963
آرزویی که تعبیر شد؛

کربلا پاداش حفظ قرآن در زندگی حمیده صبوری

حمیده صبوری نوجوان ۲۲ ساله گرگانی و حافظ کل قرآن است که بزرگترین آرزویش حفظ قرآن کریم بود که به پاس این عمل صالح از سوی والدینش زیارت کربلا هدیه گرفت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، در حالیکه مفاهیم و ارزش‌های دینی در معرض چالش‌های مختلف قرار گرفته‌اند، حافظان قرآن نقش کلیدی در تبیین صحیح و ارائه راهکارهای عملی مبتنی بر آموزه‌های الهی را بر عهده دارند.

حافظان قرآن با دارا بودن بزرگ‌ترین ابزار تبیین، یعنی آیه‌های نورانی قرآن، می‌توانند به روشنگری و پاسخگویی به شبهات بپردازند. قرآن کریم، منبعی بی‌نظیر از حکمت و راهنمایی برای زندگی بشر است و حفظ آن، علاوه بر فضیلت معنوی، به فرد توانایی درک و تبیین دقیق مفاهیم را می‌بخشد.

حافظانی که به فرامین قرآن عمل می‌کنند، با نور ایمان و عمل، به نور قرآن، نور دیگری می‌افزایند. اهمیت حفظ قرآن در این دوران، در ارائه الگویی کامل و جامع از زندگی مبتنی بر ارزش‌های الهی، به ویژه در جهاد تبیین، بیشتر از همیشه نمایان است. این امر، نه تنها وظیفه فردی، بلکه مسئولیتی اجتماعی و ملی است که حافظان قرآن باید در تحقق آن کوشا باشند.

امروز حافظان قرآن باید در خط مقدم جهاد تبیین باشند، چرا که مجهز به بزرگ‌ترین ابزار تبیین یعنی آیه‌های قرآن هستند، قرآن نور است و کسی که علاوه بر حفظ آن به فرامین آن عمل می‌کند، نور علی نور است؛ ما باید تلاش کنیم هر دو نور را کسب کنیم و قرآن را مهم بدانیم، زیرا قرآن کتاب انسان ساز و راهنمای کاملی برای زندگی بشر است.

خانواده حمیده صبوری یکی از خانواده‌های موفق قرآنی شهرستان گرگان هستند که با قرآن بسیار مانوس بوده و آثار و برکات کتاب الهی را در زندگی لمس کردند، در ادامه مشروح گفتگوی خبرنگار «گلستان ما» را با «حمیده صبوری» بانوی حافظ کل قرآن کریم را می‌خوانیم.

* زیارت کربلا پاداش حفظ قرآن

حمیده صبوری گفت: حفظ قرآن کریم را از پنج سالگی آغاز کردم هنگامی که به جز ۲۹ رسیدم به دلیل اینکه درس‌هایم مشکل بود حفظ قرآن را متوقف کردم و دوباره از سال ۱۴۰۱ حفظ قرآن را شروع و در سال ۱۴۰۲ مصادف با ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) به اتمام رساندم.

این نخبه قرآنی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر اینکه بهترین هدیه برای حفظ کامل قرآن کریم که دریافت کردید چه بود، در حالیکه لحظه‌ای سکوت می‌کند و لبخندی بر صورتش می‌نشیند گفت: بهترین هدیه‌ای که از طرف پدر و مادرم برای حفظ قرآن دریافت کردم سفر کربلای معلی و مشهد بود که از این هدیه بسیار لذت بردم.

حمیده صبوری که در زمان کودکی مشغول حفظ کل قرآن می‌شود، مادرش را نیز به حفظ تشویق می‌کند و اکنون هر دو حافظ کل قرآن کریم هستند؛ این مادر و دختر موفق قرآنی پیوسته برای داشتن زندگی قرآنی تلاش می‌کنند و دوست دارند بتوانند آنطور که مد نظر قرآن و بزرگان دین بوده است در جامعه اثرگذار باشند.

وی با اشاره به آیات قرآن کریم درخصوص رعایت عفاف و حجاب گفت: از نیروی انتظامی و سپاه برای اجرای طرح نور و سفیران که در راستای حفظ حجاب صورت می‌گیرد بسیار متشکرم و امیدوارم که این طرح‌ها با قوت در سطح جامعه ادامه پیدا کند.

* آرامش با خواندن قرآن

این نخبه قرآنی با بیان اینکه من عاشق قرآن و حفظ کلام وحی هستم و وقتی قرآن می‌خوانم بسیار شاد و آرام می‌شوم، ابراز کرد: به لطف خدای متعال در رشته حفظ قرآن کریم مقام‌های خوبی را کسب کردم و در سطح شهرستانی و استانی توانستم در سالهای مختلف رتبه اول را از آن خود کنم و یکبار نیز به مرحله کشوری راه یافتم اما حایز رتبه نشدم.

این نخبه قرآنی به جوانان توصیه کرد و گفت: به افرادی که هنوز حفظ قرآن را آغاز نکردند توصیه می‌کنم از آیات کوتاه این کار را شروع کنند و هیچ‌گاه ناامید نشوند و از فرصت‌ها کمال بهره را ببرند یقین داشته باشند اشتیاق و نشاط کم کم به وجود می‌آید تنها کافی است که در این مسیر خسته نشوند و استمرار داشته باشند.  

خبرنگار: سمیرا رجبی

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.